Kana kintsuliha
2-3 küüslauguküünt
2 dl naturaalset õunamahla
1 spl mett
rosmariini
porrusibulat
kartulitärklist kastme paksendamiseks
tl võid
Poolita kanakintsuliha, maitsesta soolaga. Kuumuta pann ja pruunista lihatükid, tõsta kõrvale ootele.
Lisa pannile tükk võid, tükeldatud küüslauk ning viilutatud porrusibul. Prae u. 2-3 minutit.
Lisa mesi, õunamahl ja pruunistatud kanatükid.
Kata pann kaanega ning lase haududa u. 10-15 minutit, kuni kana on küps. Vajadusel lisa soola.
Paksenda kaste kartulitärklisega, lisa rosmariin ja hauta veel 5 minutit.
Serveeri pardirasvaga küpsetatud ahjukartulitega.
Tükelda kartulid ning lisa pardirasv, mis on järele jäänud pardifilee küpsetamisest: Hiinapärane pardifilee.
Küpseta ahjus kuni kartul on pehme. Maitsesta kergelt soolaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar