esmaspäev, 14. oktoober 2013

Hiinapärane kanawok aromaatse riisiga

400g kana kintsuliha
2 cm ingverit
3 küüslauguküünt
1 spl austrikastet
2 spl kalakastet
1 spl riisiveiniäädikat
1 spl sojakastet
oliivõli
soola/pipart
100g maisi
100g herneid

Tükelda kanaliha, ingver ja küüslauguküüned ning sega austri-, kala-, soja- ja riisiveiniäädikaga. Maitsesta kergelt soola ja pipraga. Ole ettevaatlik soolaga, sest kala- ja sojakaste on niigi soolased. 
Kuumuta pannil oliivõli ning woki kanatükke u. 5-6 minutit olenevalt tükkide suurusest.
Lisa külmutatud mais ja herned ning woki kuni kõik koostisosad on valmis.

Aromaatse riisi jaoks lisa riisi keeduvette 3 tähtaniisi ja kaneelipulk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar