pühapäev, 9. juuni 2013

Omlett viinerite, paprika ja suvikõrvitsaga

Kogus kolmele-neljale

4 muna (võimaluse korral koduseid kanamune, mis jätavad omleti ilusa kollase)
100 ml piima
paprika
suvikõrvits
250g viinereid

Tükelda viinerid ja prae 2-3 minutit, seejärel lisa viilutatud paprika ja suvikõrvits. Sega kokku munad ja piim, maitsesta soola ja pipraga. Vala viineri, paprika ja suvikõrvitsa segule, keera kuumus madalamaks. Küpseta ilma kaaneta u. 10 minutit, kuni põhi on tahenenud. Pane pannile kaas peale ja küpseta kuni pealmine kiht on tardunud aeg-ajalt kontrollides, et põhi ei läheks kõrbema. Juhul, kui põhi hakkab kõrbema on temperatuur liiga kõrge. Enne lõplikku valmimist võib soovi korral peale puistada riivitud juustu ja lasta kaane all ära sulada. Valmimisel lisada hakitud tilli või rohelist sibulat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar