u. 20 väiksemat kotletti:
400g veise- ja sealihast hakkliha
4 viilu saia
100g rohelist sibulat
2 muna
paneerimiseks jahu (u. 2 spl)
sool/pipar
Kastmeks
rohelist sibulat
hapukoort
majoneesi (Tarplan)
Tõsta kaussi saiaviilud ning vala peale sooja vett, et sai muutuks pehmeks.
Haki roheline sibul ja lisa hakklihale, tõsta juurde pehmeks muutunud ja kuivaks pigistatud sai ning kaks muna. Lisa sool ja pipar ning sõtku tainas korralikult läbi, vajaduse korral lisa maitseaineid. Jäta seisma vähemalt 15 minutiks.
Tõsta taldrikule u. 2 spl jahu, võta supilusikas ja tõsta hakklihasegust lusika suurune kotlett. Paneeri kotletti jahus, vormi kotlett tugevamaks, raputa maha üleliigne jahu ja küpseta pannil kuldpruuniks.
Kastmeks haki roheline sibul, lisa 1 spl majoneesi ja 4 spl hapukoort. Maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar