pühapäev, 24. märts 2013

Lihtne kanapada

Tegelikult on vaieldav kumb ta täpselt on kas pada või kaste aga see on kiiresti valmiv ja väga maitsev. Võib serveerida nii riisi, kartuli, kui nuudlitega või veel millegi muuga.

Kogus kahele:
1 kanafilee või 2-3 kondita kanakintsuliha
1 sibul
1 paprika
pool suvikõrvitsat
shampinjone
sojakastet
puljongit (lahusta 1 klaasis kuumas vees 1 puljongikuubik)

Tükelda kana tükkideks, maitsesta kergelt sojakastme ja pipraga ning jäta seisma. Viiluta sibul, suvikõrvits, seened ja paprika. Pruunista potis kanatükid, kalla peale puljong, lisa viilutatud sibul. Keera kuumust vaiksemaks, 5 minuti pärast lisa ülejäänud koostisosad ja keeda vaiksel tulel kuni kana on küps.

Veel lihtsam variant on kasutada külmutatud juurvilju. Väiksemas potis suurema koguse tegemisel võib esialgu tunduda, et koostisosi on nii palju, et need on üksteise otsa kuhjunud, siis mõne minutiga on nad kokku vajunud. Kui kaste tundub liiga vedel, võib paksendada maisitärklisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar