teisipäev, 19. märts 2013

Krõbe kana rosmariini ja küüslauguga

Kahele:
6 kana poolkoiba
2-3 küüslauguküünt
väike punt värsket rosmariini
riivsaia
oliivõli
muna
sool, pipar

Maitsesta kana poolkoivad soolaga. Haki rosmariin ja küüslauk võimalikult peenikeseks. Sega kausis riivsai ja tükeldatud rosmariin -  küüslauk. Teises kausis klopi lahti muna. Tõsta poolkoib munasse ja seejärel saia-rosmariini-küüslaugu segusse. Kuumuta pannil oliivõli ja pruunista kana igast küljest kuldpruuniks. Tõsta kanatükid ahjuvormi, lisa värsket rosmariini mõned oksad ja kalla vormi põhja u. pool klaasi valget veini.
Küpseta kana 200 kraadi juures u. 30 minutit või kuni kana on küps.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar