reede, 22. märts 2013

matu lavashiüllatus

Koostisosad:
1 lavash
kanafilee 150g
4 viilu peekonit
pool suuremat paprikat
sibul
värske kurk
dipi- ja adzikakaste
jalopenot soovi korral


Lõika lavash pooleks ja tee noaga lõige lavashi, et moodustuks tasku. Määri tasku seest adzikaga kokku. Seejärel pruunista pannil tükeldatud kanafilee ja paprika. Küpsta kergelt, et jääks mahlane. Tõsta kaussi. Pruunista pannil peekoniviilud ja tõsta lavashitaskusse. Haki kurk ja sibul kuubikuteks. Täida taskud - pane 1 kiht kanaliha, kiht dipikastet ja tükeldatud sibulat ja kurki ja seejärel uuesti kana, kaste ja tükeldatud sibul/kurk. Soovi korral võib kihtide vahele lisada jalopenot.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar