300g pennesid
150g kanafileed
100g shampinjone
maitsestamiseks pipart, soola
jahvatatud maitseainesegu u. 3 tl: paprika, koriander, köömen, karri, safran, küüslauk
sojakastet (soovi korral)
Kastmeks:
pool klaasi koort
50g sinihallitusjuustu
värsket tüümiani
Tükelda kanafilee, lisa hakitud küüslauk ja kolm teelusikat maitseainesegu ja sega korralikult läbi.
Kuumuta potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga ja soovi korral võid lisada paar teelusikatäit oliivõli, mis ei lase pennedel üksteise külge kleeputa keemise ajal. Keeda penned al dente. Viiluta seened.
Pruunista pannil kanafilee ja tõsta pannilt kaussi, kata kaanega. Lisa pannile seened ja maitsestamiseks paar teelusikatäit sojakastet. Valmis seened tõsta kanatükkide juurde.
Kastmeks kuumuta pannil koor ja lisa murendatud sinihallitusjuust ning paar-kolm oksa tüümiani. Vajuta kahvliga juustutükke väiksemaks ja sega kuni segu on ühtlane. Kui kaste tundub liiga vedel võid lisada veidi kastmepaksendajat või paar teelusikat jahu, sega kuni kaste on soovitud paksusega. Enne serveerimist eemalda tüümianioksad.
Tõsta penned taldrikule, lisa kana ja seenesegu ja lisa peale juustukaste.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar