Rukolat või mõnda salatisegu
4 peekoniviilu
10 suuremat krevetti
200g valgeid konserveeritud ube
1 šalottsibul või mõni muu mahedam sibul
1 spl Felix inglise sinepit
1 spl valgeveiniäädikat
2 spl oliivõli
Lõika peekon ribadeks.
Vajadusel puhasta krevetid Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
Prae pannil peekoniribad krõbedaks, lisa krevetid ning prae keskmisel kuumusel kuni krevetid on muutnud värvi.
Lisa oad ning vajadusel maitsesta.
Prae u 2.3 minutit ning tõsta peekoni-kreveti-oasegu salatile.
Lisa pannile 1 spl oliivõli ning prae hakitud sibulat kuni sibul muutub klaasjaks.
Lisa sinep ja valgeveiniäädikas ning 2 spl oliivõli, kuumuta keskmisel kuumusel
kuni äädikas aurustub.
kuni äädikas aurustub.
Tõsta sibul salatile ning serveeri soojalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar