kolmapäev, 21. jaanuar 2015

Salat kalmaaride ja mozzarellaga

Värsket spinatit või muud salatisegu
100 g mozzarellat
300-400g kalmaare

Kaste:
2 küüslauguküünt
1 tšilli
0,5 sidruni mahla
2 spl oliivõli
2 rohelise sibula vart
soola

Vajadusel puhasta kalmaarid või kasuta juba puhastatud kalmaarituube.
Lõika terava noaga kergelt triibud kalmaarituubile.
Tükelda kastme koostisosad peeneks ning tõsta kaussi.
Prae kalmaarituube kõrgel kuumusel u 2-3 minutit mõlemalt poolt, kombitsaid u. 1 minut ning tõsta kastmesse marineerimiseks 20 minutiks.
Loputa spinat, tükelda mozzarella salatile, tõsta peale kalmaarituubid ning nirista üle kausis oleva kastmevedelikuga.
Serveeri soojalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar