salatilehti
1-2 karpi kvaliteetset tuunikalakonservi
200g värskeid rohelisi aedube
150g kirsstomateid
6-8 vutimuna
1 spl kappareid
pool purki kvaliteetseid oliive
200g keedetud värskeid kartuleid
tükk võid
Kastmeks:
u. 6 spl oliivõli / tuunikalaõli
1 spl sidrunimahla
1 spl Dijoni'i või Felixi Inglise sinepit
Sega kastme koostisosad kokku.
Keeda kartulid - tükelda. Lisa 1/3 salatikastet kartulitele ja sega läbi.
Keeda ube u. 3-4 minutit, kalla vesi ära, lisa tükk võid ja sega korralikult läbi. Maitsesta kergelt soolaga.
Laota vaagnale salatilehed, oad, kartulid, tükeldatud tomatid, oliivid, kapparid, tuunikalatükid ja keedetud vutimunad. Nirista peale ülejäänud kaste.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar