kolmapäev, 11. juuni 2014

Porrusibula pannkoogid suitsukalaga


1 porrusibul (u. 300-400g)
8-10 rohelist sibulat
200g hapukoort
50g võid
1 sidrun
3 muna
50g jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
250 g suitsutatud siiga või mõnda muud kala

Serveerimiseks:
hapukoort
rohelist sibulat
mune
sidrun

Viiluta porrusibul, loputa korralikult vee all ja nõruta korralikult.
Lisa pannile või ja oliivõli ning küpseta porruviile u. 7-8 minutit aeg-ajalt segades, kuni sibul muutub pehmeks.
Sega kokku hapukoor, hakitud roheline sibul, jahtunud porruviilud ja ühe sidruni riivitud koor. Maitsesta soola ja pipraga.
Lisa segule 3 munakollast, lisa jahu ning küpsetuspulber. Sega korralikult läbi.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks ning sega kergelt segades hapukooresegule.
Küpseta pannkooke u. 3 minutit mõlemalt poolt, kuni kuldpruunid.
Serveeri puhastatud suitsukala, sidruniviilu, hapukoore, keedetud muna ning tükeldatud rohelise sibulaga. Kindlasti proovi ka poolvedela munaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar