pühapäev, 11. mai 2014

Kana biryani


250g basmati riisi
15 g võid
oliivõli
2 viilutatud sibulat
2 küüslauguküünt
3 loorberilehte
1 kaneelipulk
1 tl tšillihelbeid
300g kanafileed või kintsuliha
50g rosinaid
600 ml kanapuljongit
4 tl punast karripastat
koriandrit või basiilikut

Lisa pannile või ja veidi oliivõli, et või kõrbema ei läheks. Küpseta viilutatud sibulat koos tükeldatud küüslaugu, loorberilehtede, kaneelipulga ja tšillihelvestega u. 8-10 minutit aeg-ajalt segades.

Lisa tükeldatud kanafilee ja karripasta ning küpseta kergelt segades u. 10 minutit.

Lisa pannile riis, rosinad ning puljong.

Pane pannile kaas peale ja küpseta kuni riis on valmis - aeg-ajalt segades.

Lisa tükeldatud koriandrit või basiilikut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar