Kogus kolmele
250g - 300g Rooma salatit või mõnda muud krõmpsuvat salatit nt Cosberg
400g kanafileed
3-4 viilu ciabattat või saia
3 viilu peekonit
Parmesani või Forte juustu peale riivimiseks
sool
pipar
Kaste:
100 ml oliivõli
1 munakollane
4 anšoovisefileed
30-40g Parmesani või Forte juustu
1 spl kappareid
1 küüslauguküüs
1 tl Dijoni sinepit või Felixi Inglise sinepit
mõni tilk Worchesteri kastet
musta pipart
Krutoonide tegemiseks tükelda saiaviilud, sega kergelt õliga ja rösti kas ahjus või pruunista pannil võis kuldpruuniks.
Viiluta peekon ja prae krõbedaks. Tõsta köögipaberile nõrguma.
Maitsesta kanafileed kergelt soola ja pipraga ning pruunista pannil mõlemalt poolt u. 3-4 minutit.
Tõsta ahju järelküpsema 180 kraadi juurde 10 minutiks. Jälgi, et kanafilee ei kuivaks ära ega ka jääks seest tooreks.
Kastme tegemiseks lisa koostisosad köögikombaini ning lisa aeglaselt oliivõli kuni tekib ühtlane kaste. Kui kaste on liiga paks, lisa oliivõli
Rebi salatilehed suupärasteks tükkideks, lisa krutoonid ja peekonitükid sega poole kastmekogusega läbi.
Viiluta kanafileed ja tõsta salatile, lisa ülejäänud salatikaste ning riivitud/tükeldatud juust.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar