Ahjuribid:
1,5 kg lambaribisid
2 küüslauguküünt
1 tl kuivatatud rosmariini
sool
pipar
oliivõli
Salsa verde:
suur peotäis lehtpeterselli
u. 20g basiilikut
1 suurem küüslauguküüs
1 spl kappareid
3 anžoovisefileed
sool
pipar
100 ml oliivõli
Kuskuss:
250g kuskussi
250 ml puljongit
15g võid
sool
Purusta küüslauk küüslaugupressiga, lisa rosmariin, veidi soola ja oliivõli ning määri lambaribid kokku ning laota küpsetusplaadile. Küpseta 180 kraadi juures u. 30 minutit.
Salsa verde jaoks lisa koostisained köögikombaini ning purusta ühtlaseks seguks. Maitsesta vastavalt vajadusele.
Vala kuskussile kuum puljong ning kata kauss fooliumiga. Jäta seisma u. 10 minutiks. Lisa või ning sega korralikult läbi. Ära üle maitsesta, sest salsa verde on niigi tugeva maitsega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar