Kogus kahele-kolmele
3 suurt paprikat
300-400g veisehakkliha
3-4 anšoovisefileed
1 tl kuivatatud rosmariini
6 kirsstomatit
2 küüslauguküünt
sool/pipar
Pese paprikad ja lõika pooleks
Tõsta ahjuvormi lõikepind üleval ning tõsta ahju küpsema 20 minutiks 180 kraadi juurde.
Samal ajal prae hakkliha - maitsesta soola, pipra ja rosmariiniga.
Lõika kirsstomatid sektoriteks
Tükelda küüslauk ja anšoovisefileed peeneks.
Tõsta paprikad ahjust ja täida hakklihaga, vahele raputa tükeldatud küüslauku, anžoovist ja tõsta peale veel mõned lusikad hakklihasegu. Kõige peale laota tomatisektorid.
Tõsta ahju küpsema veel 20 minutiks.
Serveeri koos leiva, kartulipüree või riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar