teisipäev, 3. märts 2015

Chilli con carne

Kogus kahele/kolmele:

1 sibul
2-3 küüslauguküünt
400g hakkliha
400g (1 purk) kooritud tomateid
200g konservube (nt kuningube)
1 tšilli
250ml veisepuljongit
2 tl oreganot (pune)
2 tl paprika-tšillipulber
oliivõli
sool-pipar

Kuumuta keskmisel kuumusel hakitud sibul, küüslauk ja tšilli.
Lisa hakkliha, oregano ja paprika-tšillipulber, maitsesta soola ja pipraga ning
pruunista hakkliha u. 5 minutit.
Lisa tükeldatud kooritud tomatid, oad ning veisepuljong.
Keera kuumus veidi maha ning hauta u. 45min - 1 tund. Kontrolli maitsestust.
Serveeri riisi või soojade tortil
jadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar