laupäev, 14. juuni 2014

Veise välisfilee maisi ja anšoovisevõiga


400g laagerdatud veise välisfilee steiki
2 maisitõlvikut
100g võid
väike kimp värsket tüümiani
3-4 anšoovisefileed
soola
pipart
oliivõli

Enne küpsetamist tõsta liha vähemalt 30 minutiks toatemperatuurile. Maitsesta soola ja pipraga, hõõru kergelt lihasse ja jäta seisma.
Sega või hakitud tüümiani ja anšoovisefileega. Keera toidukilesse, vormi u. 1-2 cm läbimõõduga pulgaks, keera toidukile tihedalt kokku ning tõsta külmkappi tahenema.
Keeda maisitõlvikuid soolaga maitsestatud vees u. 5 minutit.
Prae veisefilee steigid kuumal pannil 2-3 minutit mõlemalt poolt. Lase seista u. 8-10 minutit enne viilutamist.
Lõika maitsevõist viilud ning tõsta maisile/lihale.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar