pühapäev, 27. oktoober 2013

Lõhe kappari-peterselli-päikesekuivatatud tomati katte ja küüslauguste aedubadega

500g lõhefileed
2 tl kappareid
3-4 päikesekuivatatud tomatit
väike kimp peterselli
aedube
2-3 küüslauguküünt
tükk võid
sool
oliivõli
sidrun

Lõika kalafilee parajateks tükkideks. Maitsesta kergelt soolaga.
Kuumuta pann ning prae lõhetükke mõlemalt poolt kuni kala on poolküps.
Haki kapparid, päikesekuivatatud tomatid ja petersell peeneks ning tõsta teelusikaga lõhetükkidele.
Keera kuumus poole väiksemaks, kata pann kaanega ja küpseta kuni kala on valmis.
Samal ajal pane teisele pannile tükk võid ja veidi oliivõli, lisa aedoad ning prae kuni aedoad on keskmiselt krõmpsud. Lisa õhukeselt viilutatud küüslauguküüned ja maitsesta soolaga.
Pigista peale sidrunimahla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar